Registrera nu!


Logga in


Steroider Onlinebutik Andarine S-4 12.5mg

Andarine S-4 12.5mg

Andarine S-4 12.5mg

Andarine S-4

€275.80

Aktiv substans: Andarine
Dosering: 12,5 mg
Förpackning: 60 kapslar
Frakt: Snabb frakt med USPS och UPS TILL Sverige


Beskrivning
Recensioner
Andarine S-4 är en selektiv androgenreceptormodulator (SARM) som ursprungligen utvecklades för att behandla muskelförtvining och osteoporos. Den har dock blivit populär bland bodybuilders och fitnessentusiaster som en prestandaförbättrande drog. Andarine S-4 är känd för sin förmåga att öka mager muskelmassa, minska kroppsfett och förbättra bentätheten.

Fördelar med Andarine S-4

Andarine S-4 erbjuder flera fördelar för bodybuilders, inklusive: Ökad mager muskelmassa: Andarine S-4 kan hjälpa till att öka muskelmassan genom att binda till androgenreceptorerna i musklerna och stimulera proteinsyntesen. Förbättrad styrka: Andarine S-4 kan även förbättra muskelstyrka och kraft, vilket kan hjälpa bodybuilders att lyfta tyngre vikter och öka sin totala prestation. Minskad kroppsfett: Andarine S-4 kan hjälpa till med fettförlust genom att öka kroppens ämnesomsättning och främja nedbrytningen av lagrat fett. Förbättrad bentäthet: Andarine S-4 kan förbättra bentätheten, vilket är fördelaktigt för bodybuilders som utför viktbärande övningar som kan belasta benen. Ökad uthållighet: Andarine S-4 kan förbättra uthållighet och minska trötthet, vilket gör att bodybuilders kan utföra längre och mer intensiva träningspass.

Dosering och administrering av Andarine S-4

Den rekommenderade dosen av Andarine S-4 för bodybuilding ändamål är 25-50 mg per dag, intaget i två eller tre uppdelade doser. Det rekommenderas att börja med en lägre dos och successivt öka den över tiden. Andarine S-4 har en halveringstid på cirka 4-6 timmar, så det rekommenderas att ta det två eller tre gånger om dagen.

Var man kan köpa Andarine S-4 till salu i Sverige?

Andarine S-4 är en populär selektiv androgenreceptormodulator (SARM) som används av bodybuilders för att hjälpa till att öka muskelmassa och styrka. Den är känd för sin förmåga att ge betydande ökningar av mager muskelvävnad utan biverkningar som är förknippade med anabola steroider. Fördelarna med att använda Andarine S-4 inkluderar ökad mager muskelmassa, förbättrad styrka, ökad uthållighet och förbättrad fettförbränning. För de som vill köpa Andarine S-4 i Sverige erbjuder vår webbplats ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser. Vårt sortiment inkluderar både flytande och tablettform av produkten. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och autentiska produkter för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga resultat och upplevelse.