Registrera nu!


Logga in


Steroider Onlinebutik Androlic

Androlic

Androlic

Oxymetolon

€123.90

Aktiv substans: Oxymetholone
Dosering: 50mg
Förpackning: 100 piller
Frakt: USPS och UPS SNABB FRAGNING TILL Sverige


Beskrivning
Recensioner
Androlic, även känt som Oxymetholone, är en anabol steroid som vanligtvis används inom kroppsbyggnad. Den utvecklades först på 1960-talet för att behandla tillstånd som anemi och benskörhet, men den fick snabbt popularitet inom kroppsbyggarsamhället på grund av dess förmåga att snabbt öka muskelmassa och styrka.

Hur fungerar Androlic?

Androlic fungerar genom att öka produktionen av röda blodkroppar i kroppen, vilket leder till förbättrad syresättning av musklerna. Detta förbättrar i sin tur muskeluthållighet och möjliggör längre och mer intensiva träningspass. Dessutom har Androlic också en stark anabol effekt, vilket innebär att den hjälper till att bygga och reparera muskelvävnad i en snabbare takt än kroppen kan göra på egen hand. Den har också en svag androgen effekt, vilket kan hjälpa till att främja en mer maskulin utseende hos manliga användare.

Fördelar med att använda Androlic

Det finns flera fördelar med att använda Androlic för kroppsbyggande ändamål. För det första kan det hjälpa till att snabbt öka muskelmassa och styrka, vilket är särskilt användbart för dem som vill bygga muskler snabbt. Dessutom kan det förbättra muskeluthålligheten, vilket möjliggör längre och mer intensiva träningspass. Androlic kan också hjälpa till att förbättra återhämtningstiden efter träningen, vilket gör att användare kan återgå till gymmet snabbare och med mindre trötthet. Det är dock viktigt att notera att Androlic har vissa potentiella biverkningar, inklusive leverskador och hormonella obalanser, och bör endast användas under ledning av en medicinsk professionell.

Är det lagligt att köpa Androlic i Sverige?

Ja, det är lagligt att köpa Androlic i Sverige på vår webbplats. Denna anabola steroid används av kroppsbyggare och idrottare för att öka muskelmassa, styrka och prestation. Det är en kraftfull steroid som har visat sig vara effektiv för dem som vill bygga muskler och förbättra sin idrottsprestation. Androlic finns i både oral och injicerbar form. Den orala formen tas genom att svälja den, medan den injicerbara formen injiceras direkt i musklerna. Effekterna av Androlic brukar märkas inom några dagar efter intag, men det kan ta upp till flera veckor innan de fulla effekterna kan ses. Det är viktigt att notera att Androlic endast ska användas under ledning av en läkare eller medicinsk professionell. Detta säker ställer korrekt dosering och förebygger eventuella potentiella biverkningar. Dessutom är det viktigt att följa alla instruktioner som din läkare ger vid intag av detta läkemedel.