Registrera nu!


Logga in


Steroider Onlinebutik Stenabolic SR9009 10mg

Stenabolic SR9009 10mg

Stenabolic SR9009 10mg

Stenabolic SR9009

€276.70

Aktiv substans: Stenabolic
Dosering: 10 mg
Förpackning: 60 kapslar
Frakt: Snabb frakt med USPS och UPS TILL Sverige


Beskrivning
Recensioner
Stenabolic SR9009 är en syntetisk förening som tillhör en klass av läkemedel som kallas Rev-Erb-agonister. Den utvecklades ursprungligen för att behandla olika medicinska tillstånd som metaboliskt syndrom, diabetes och hjärt-kärlsjukdomar. Men den har blivit populär bland bodybuilders och fitnessentusiaster på grund av dess påstådda förmåga att förbättra prestanda och hjälpa till med viktminskning.

Fördelar med Stenabolic SR9009

Stenabolic SR9009 erbjuder flera fördelar för bodybuilders, inklusive: Ökad uthållighet: Stenabolic SR9009 kan förbättra uthållighet och styrka genom att öka antalet mitokondrier i musklerna, vilket leder till ökad energiproduktion. Fettminskning: Stenabolic SR9009 kan hjälpa till med fettminskning genom att öka kroppens ämnesomsättning och främja nedbrytningen av lagrat fett. Förbättrad återhämtning: Stenabolic SR9009 kan minska inflammation och förbättra återhämtningstiden efter intensiva träningspass. Ökad mager muskelmassa: Stenabolic SR9009 kan även främja tillväxten av mager muskelmassa genom att öka antalet muskelfibrer. Förbättrad hjärt-kärlhälsa: Stenabolic SR9009 kan förbättra hjärt-kärlhälsan genom att minska kolesterolnivåerna och främja frisk blodkärlsfunktion.

Dosering och administrering av Stenabolic SR9009

Den rekommenderade dosen av Stenabolic SR9009 för bodybuilding ändamål är 20-30 mg per dag, intaget i två till tre uppdelade doser. Det rekommenderas att börja med en lägre dos och successivt öka den över tiden. Stenabolic SR9009 har en halveringstid på cirka 4 timmar, så det rekommenderas att ta det två till tre gånger om dagen.

Var man kan köpa Stenabolic SR9009 till salu i Sverige?

SR9009, också känt som Stenabolic, är en innovativ förening som har börjat bli populär inom bodybuildinggemenskapen. Det är en syntetisk Rev-ErbA-ligand som kan öka fysisk prestation och uthållighet genom att aktivera metaboliska vägar i kroppen. SR9009 har visat sig förbättra muskelstyrka, minska fettmassa och öka träningskapaciteten. Om du letar efter att köpa SR9009 i Sverige erbjuder vår webbplats ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi strävar efter att erbjuda kvalitetsprodukter och utmärkt kundservice så att du kan få ut mesta möjliga av ditt köp.