Registrera nu!


Logga in


Steroider

post09

Mitt konto

Hur kan jag lägga en beställning?

När produkten har valts, klicka på "Lägg till i kundvagnen" och "Till kassan". Ange dina fakturerings- och leveransuppgifter. Klicka sedan på "Genomför beställning".

Jag fick fel märke/eller felaktig dosering

Ibland kan vårt fraktlager få slut på exakt de produkter du har köpt. Om de planerar att fylla på lagret snart (inom 1 vecka), ber vi vanligtvis dem att vänta och skicka endast när de rätta produkterna är tillgängliga. Men om de inte är säkra på leveransdatumet, ber vi alltid dem att skicka en ersättning till dig. Detta görs för att säkerställa att du får dina produkter i tid, eftersom många kunder missar produkter för nästa cykel. När vi behöver ersätta märket, ber vi alltid att skicka ett dyrare märke. Det innebär att du kommer att få produkter av samma kvalitet, men från ett dyrare märke. I sällsynta fall, när vi ersätter det märke du har köpt med ett billigare märke, är vi alltid beredda att skicka tillbaka mellanskillnaden till dig: vi skickar tillbaka en del av din betalning och lägger till några bonusprodukter för din nästa beställning. Om du har fått en lägre dos av ämnet, kontrollera antalet ampuller/flaskor/piller du har fått. Eftersom om vi tvingas ersätta 50 mg piller med 25 mg piller, skickar vi alltid dubbelt så många för att säkerställa att du får den dosering du önskar. MEN OM VÅR ERSÄTTNING INTE GÖR DIG NÖJD, vänligen skicka in en supportbiljett med ämnet "Fel märke/dosering" HÄR och vi ska försöka lösa något tillsammans.

Behöver jag ett recept för att göra en beställning?

Ingen recept krävs för att beställa våra produkter.

Vad är det högsta belopp jag kan beställa på en gång?

Vi har inga begränsningar för den mängd du kan beställa. Dock bör du rådgöra med en kvalificerad person angående den mängd du önskar beställa, eftersom det kan finnas specifika importregler för produkter i denna mängd. Vi rekommenderar att våra nya kunder gör ett testköp, och när de ser att de är nöjda med vår service, kommer vi gärna att fortsätta att betjäna dem.

Frakt och leverans

Min leveransadress skiljer sig från min faktureringsadress

Det är inte ett problem så länge namnen på kreditkortet och leveransdestinationen är desamma. Men om vi blir ombedda av betalningsgatewayen att verifiera denna beställning, var beredd att tillhandahålla ytterligare verifiering. Om faktureringslandet skiljer sig från leveranslandet kräver vi betalning via något alternativt betalningsmedel.

Beställningen har kommit men är inte komplett

Vänligen kontakta oss när du stöter på detta problem. Vi kommer att behöva att du skickar oss en bild på det du har mottagit, inklusive förpackningsetiketterna. Detta kommer att hjälpa oss att undersöka hur detta har inträffat för att undvika liknande problem i framtiden. Vi brukar återkomma med resultatet av utredningen inom 2 arbetsdagar. Som en följd av detta kan vi erbjuda dig att skicka de saknade artiklarna igen, delvis återbetalning, kredit mot ditt nästa köp och rabattkupong för att kompensera för detta problem.

Hur lång tid tar hela beställnings- och leveransprocessen?

Orderbekräftelsen med en lista över köpta produkter skickas till din kontakt-e-post så snart beställningen har gjorts. När betalningen har mottagits bearbetar vi och skickar din beställning inom 2-5 arbetsdagar. Leveranstiden beror på många faktorer, som fraktmetod, posttjänsters effektivitet, tullklarering, internationell transit med mera, vilket är anledningen till att vi endast kan ge en ungefärlig uppskattning baserat på vår statistik och tidigare erfarenhet. Normalt sett tar leveransen till Sverige (där de flesta av våra kunder kommer från) 7-15 arbetsdagar när spårningsnumret har tillhandahållits.

Hur skickas produkterna?

När betalningen har genomförts framgångsrikt skickas din beställning vidare för leverans och ett spårningsnummer tillhandahålls inom 2-5 arbetsdagar. Vi använder oss av EMS Trackable Shipping Service (USPS), som kräver en underskrift vid leverans av produkten. Alla paket kan spåras genom följande webbplatser: https://www.usps.com (beställningar till Sverige när föremålet redan är i Sverige) http://www.track-trace.com/post (paket som skickas till vilket land som helst i vilket skede som helst av leveransen). Hur lång tid tar själva leveransprocessen? Den beräknade leveranstiden är 5 till 17 arbetsdagar, beroende på destinationen: - 5 till 12 arbetsdagar för Sverige, Kanada, Europa och Asien; - 8 till 17 arbetsdagar till Sydafrika. Skickar ni till postboxar? Ja, vi skickar till postboxar. Krävs en underskrift vid leverans och varför? Ja, vår fraktmetod kräver en underskrift från din sida vid leverans. Detta gör att vi kan bekämpa eventuella bedrägliga återkrav när kunden får sin beställning och påstår att de aldrig har mottagit något. Vi har en framgångsgrad på 99% vid tvister om återkrav på kreditkort av denna typ eftersom vi tillhandahåller korrespondens med vår kund, orderdetaljer, foto av vårt paket och bekräftelse från posttjänsten att föremålet har levererats. Å andra sidan skadar varje bedräglig tvist bedragarens kreditvärdighet och påverkar hans eller hennes kredithistorik, samtidigt som denne måste betala $25 till $200 för en olaglig tvist.

Var skickar du ifrån?

Leveransen genomförs från Indien, Singapore, Thailand och Europeiska unionen. Vårt organisationsnamn anges inte på något paket, och leveranser görs från flera fraktställen för att säkerställa maximal diskretion och störst möjlighet till framgångsrik leverans.

Vilka länder skickar du till?

Vi skickar över hela världen.

Vad händer om paketet beslagtas av tullen?

Vi har följande lista med tillgängliga rabatter just nu: 5% rabatt på beställningar under 750 USD om betalningsmetoden är banköverföring, pengaöverföring eller bitcoins. 10% rabatt på beställningar med ett totalbelopp över 750 USD om betalningsmetoden är banköverföring, pengaöverföring eller bitcoins. 5% rabatt på alla återkommande kundbeställningar. 10% rabatt på alla återkommande kundbeställningar med ett värde över 750 USD (oavsett vilken betalningsmetod som väljs). Vi har en framgångsrik leveransfrekvens på 99,9% till Sverige, Kanada, Europa och Sydafrika. Även om produkterna beslagtas (1% chans enligt våra statistik över åren), erbjuder vi omsändning eller kredit mot ett nytt köp på vår webbplats. Vi behöver bara att du skickar oss officiell notifiering från postkontoret eller tullen att paketet har hållits kvar, och vi kommer att ordna en omsändning inom 10 arbetsdagar.

Spårningswebbplatsen säger att spårningskoden inte finns

Här är en översättning av texten till svenska:

Anledningen till att det finns två debiteringar på ditt kort är att det första betalningsportalen avböjde transaktionen på grund av en mismatch mellan faktureringsadressen och den information du har registrerad hos din bank. Den andra debiteringen godkändes. Men problemet är att den första debiteringen inte är en faktisk debitering. Det är bara en förhandsautorisering som kommer att avbokas automatiskt inom några dagar. Spårning kan göras efter 72 timmar eftersom paketet från vårt leveranscenter skickas till logistiklager och väntar på tullklarering. Om spårningskoden inte visas i systemet efter 3 arbetsdagar, vänligen kontakta oss så tittar vi på det. Vi rekommenderar att våra kunder från Sverige använder track-trace.com tills föremålet anländer till Sverige. Därefter kan du använda USPS-webbplatsen för att spåra ditt paket. Vi rekommenderar att du anger din e-postadress på USPS-webbplatsen för att få alla uppdateringar om leveransstatus. Min spårningskod rör sig inte Detta händer vanligtvis när föremål hålls kvar i tullen och väntar på tullklarering. Det innebär inga problem. Men om spårningskoden inte visar framsteg inom 10 dagar, vänligen kontakta oss så tittar vi på det. Vi kan också råda dig att kontakta ditt lokala EMS-kontor (USPS) med spårningskoden för detaljerad information om föremålets aktuella plats. Om du vill att den första debiteringen ska avbrytas snabbare måste du ringa ditt kreditkortsföretag (telefonnumret finns på baksidan av deras kort) och be dem att släppa förhandsautoriseringen direkt, annars kommer de att behöva vänta i 3 till 7 arbetsdagar. Vänligen avbryt inte den andra debiteringen. Annars kommer vi inte att kunna skicka din beställning.

Betalningar

Våra betalningsmetoder

Vi är en av de få online-steroidbutiker som accepterar betalning med större kreditkort. Men vi föredrar att våra nya kunder inte beställer över $750 med sina kreditkort. Första gången kunder med beställningar över $750 rekommenderas att betala via banköverföring eller pengaöverföring (som Moneygram) eller bitcoins. Dessa betalningsmetoder kräver ingen verifiering, och kunder som använder dem får 10% rabatt på dyra beställningar varje gång de inte betalar med kreditkort. Våra kunder som redan har köpt från oss får rabatt på varje ny beställning och kan betala med kreditkort för valfritt belopp.

Hur behandlas min betalning?

När du har skickat din betalning med kreditkort kan vi be dig att verifiera din beställning. Därför är det viktigt att vi har ditt giltiga telefonnummer. Om beställningen inte passerar vår verifiering eller om vi inte kan kontakta dig, kommer inte betalning med kreditkort att accepteras, och vi kommer att erbjuda dig möjligheten att betala via en alternativ metod som beskrivits tidigare. När din betalning har verifierats och passerat vår bedrägerikontroll kommer ditt kort att debiteras. Godkända betalningar bearbetas och klaras vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar, och din beställning skickas därefter.

Kan jag betala via banköverföring och finns det några fördelar om jag väljer denna betalningsmetod? Vi erbjuder 5% rabatt på alla beställningar som betalas med banköverföring. Dessutom täcker vi banköverföringsavgifterna. Till exempel, om din beställning är $400 och du är villig att betala via banköverföring, kommer det totala beloppet du behöver skicka vara $400 - $20 (5% rabatt) - $40 (banköverföringsavgift) = $340. Om din beställning är över $750 får du 10% rabatt tillsammans med eventuella andra rabatter du får (tillbaka-kund, kampanjkod eller andra specialerbjudanden), plus att vi tar hänsyn till banköverföringsavgifterna. Europeiska kunder kan betala via Überweisung (Tyskland) och IBAN-överföring till vårt EU-bankkonto. SEPA-överföringar är kostnadsfria, och du får 10% rabatt på alla beställningar. Överföringar via banköverföring kräver ingen verifiering och bearbetas och avslutas vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar. Så du får din beställning snabbare.

Vilka rabatter erbjuder du?

För närvarande har vi följande rabattlista tillgänglig:

- 5% rabatt på beställningar under $750 om betalningsmetoden är banköverföring, pengaöverföring eller bitcoins.
- 10% rabatt på beställningar med ett totalt värde över $750 om betalningsmetoden är banköverföring, pengaöverföring eller bitcoins.
- 5% rabatt på alla beställningar från återkommande kunder.
- 10% rabatt på alla beställningar från återkommande kunder över $750 (oavsett vald betalningsmetod).

Jag har betalat, men min beställningsstatus har inte ändrats! Du måste skicka oss en skärmdump av betalningsbeviset, och om din beställning inte har markerats som "betald" efter 48 timmar från betalningen, kommer vi att lösa detta åt dig.

Jag har inte fått orderuppdatering eller spårningskod på 10 dagar!

Om du inte har fått ditt spårningsnummer inom 10 arbetsdagar, vänligen kontrollera din skräppostmapp eftersom våra e-postaviseringar ibland hamnar där. Om inget finns där kan du också besöka den här webbplatsen för en uppdaterad status: http://orderstatus.live/. Där kommer det att visas ett spårningsnummer om din beställning har skickats. Om den inte har skickats efter 10 arbetsdagar kan du skicka din förfrågan här med ämnet "Spårningsnummer inte tillhandahållet inom 10 dagar" HÄR.

Produkter och hemsida

Är du ett legitimt företag?

Vi är en professionell postorderfirma som har licens att sälja och distribuera farmaceutiska produkter. Vi har funnits i över 5 år och erbjuder originalprodukter av anabola steroider och produkter relaterade till bodybuilding över disk via internet.

Vad är kvaliteten på dina produkter?

All of our products are 100% original, sourced directly from world famous medicine distributors, and you can feel it from the first application or pill intake. The brands we work with include Alpha Pharma, BioScience GmbHAlla våra produkter är 100% original och kommer direkt från världsberömda medicindistributörer. Du kommer märka skillnaden redan efter första appliceringen eller intaget av pillret. Vi samarbetar med varumärken som Alpha Pharma, BioScience GmbH, British Dispensary, British Dragon, GenSci, LA Pharma, Max Pro och många andra., British Dispensary, British Dragon, GenSci, LA Pharma, Max Pro and many others.

Är det lagligt att köpa dessa produkter?

Eftersom lagar skiljer sig från land till land rekommenderar vi att du konsulterar en kvalificerad advokat angående regler och restriktioner i ditt land. Hur kan jag komma i kontakt med er? Eftersom våra tjänster är optimerade för att utföras online och över hela världen kan du kontakta vår försäljningsavdelning via vår webbplats under sidan "Kontakt". E-postförfrågningar besvaras vanligtvis inom 24 timmar, men ibland kan det ta upp till 2 arbetsdagar för oss att få ett svar. E-postförfrågningar som skickas på fredag besvaras vanligtvis på måndag på grund av tidskillnaden mellan supportteamet och kundens plats.

Frågor om användning av droger och ingredienser

Alla uppgifter om de produkter du beställer finns tillgängliga på vår webbplats. Vänligen ta en stund och gå igenom de uppgifter som finns där. Om du har specifika frågor om produktanvändning eller dosering rekommenderar vi att du konsulterar pålitliga källor som drugs.com eller anabola steroidforum, där individer delar med sig av sina erfarenheter och ger vägledning. Vi kan tyvärr inte ge exakta doseringsinstruktioner eller medicinska råd, men du kan hitta användbar information på produktens sidor på vår webbplats, som kan inkludera vissa generella instruktioner.